8 686 79 840

10.00-18.00 (darbo dienomis)

Vegas pristato naujoviškus spyruoklių blokus Medizone
2017 m. balandis 3 d.

Medizone — novatoriški zonuoti spyruoklių blokai

2017 m. kovo 15 d. kompanija Vegas pristato Medizone —novatorišką nepriklausomų spyruoklių su septyniomis skersinėmis kietumo zonomis bloką. Tai naujas požiūris į zonuotus spyruoklinius blokus — Medizone sukurtas Vegas konstruktorių, turint tikslą pašalinti trūkumus, būdingus rinkoje esantiems sprendimams.

Pagrindinę naujųjų blokų ypatybe tapo plati (iki 38 cm, lyginant su 25 cm tipiniuose zonuotuose spyruokliniuose blokuose) centrinė zona - subalansuota įvairaus kietumo spyruoklių sistema. Tokia konstrukcija leidžia stuburui atsidurti taisyklingiausioje natūralioje padėtyje, nepriklausomai nuo žmogaus ūgio ir kūno sudėjimo.

Aukšta Medizone spyruoklių kokybė leido padidinti maksimalią leidžiamą apkrovą į miegojimo vietą vidutiniškai 10 kg, o garantinį jų laiką — iki 25 metų.

Medizone Medizone blokais bus aprūpinti pagrindinių Vegas kolekcijų čiužiniai — Modern (blokas X1200), Ekskliuziv (blokai R2200 ir X3000) ir Komfortas (blokas R1000).

Čiužiniai su spyruoklių blokais Medizone

M1
M1
Nepakeičiamas modelis profesionalams, nuolat patiriantiems emocinį ir fizinį krūvį. Nepralošiamas variantas pagal komforto lygį dėl puikaus kietumo ir tamprumo derinio.
M2
M2
Itin atsparus ir vienu metu labai patogus čiužinys, sukurtas naudojant kūno formos atsiminimo efektą turinčią aukštų technologijų medžiagą. Išlaiko iki 150 kg apkrovas ir sukuria apgaubiantį efektą.
M3
M3
Čiužinys tiems, kurie kelia padidintus reikalavimus miegojimo vietos kokybei ir patikimumui. Sukuria atpalaiduojantį mikromasažo efektą net ir esant didžiausioms apkrovoms.
M4
M4
Modelis, kuris idealiai tinka suaugusiems, paaugliams ir vaikams. Tankiai išdėstytos spyruoklės ir kietas kokoso sluoksnis užtikrina tinkamą stuburo palaikymą, o skirtingas pusių tamprumas suteikia galimybę efektyviai naudoti čiužinį net ir vaikui suaugus
X1
X1
Čiužinys patiks nepakartojamo komforto mėgėjams ir suteiks galimybę pasirinkti kietesnę arba minkštesnę pusę. Apgaubiantis MemoryFoam efektas palepins kūną nesvarumo pojūčiu ir užtikrins visišką atsipalaidojimą.
X3
X3
Modelis skirtas tiems, kurie nori auksčiausios kokybės čiužinio su vidutiniu kietumu. Novatoriškas spyruoklių blokas Medizone X3000 kartu su dviem sluoksniais latekso suteikia aukštą taškinį elastingumą.
X4
X4
Išskirtinės kolekcijos "aukso vidurys". Čiužinys tiks tiems, kurie nemėgsta labai minkštų ar labai kietų modelių, tačiau kelia padidintus reikalavimus čiužinio ortopediniam efektui ir atsparumui.
F1
F1
Kiečiausias kolekcijos modelis, skirtas solidaus kūno sudėjimo žmonėms, kuriems patinka paprastos ir patikimos konstrukcijos. Komfortiško kietumo čiužinys sveikam miegui.
F2
F2
Universalus modelis tiems, kurie ieško kompromiso tarp kietumo ir minkštumo. Subalansuotas latekso, Orto Hemp sluoksnių ir spyruoklinio bloko derinys suteikia maksimalų miego komfortą.
F3
F3
Vidutinio kietumo modelis, pasižymintis ortopedinėmis savybėmis ir rekomenduojamas paaugliams. Gerai palaiko stuburą, formuoja taisyklingą laikyseną.
F5
F5
Idealus modelis tiems, kurie mėgsta vidutinio kietumo miegojimo vietą. Patikrintas spyruoklių bloko ir natūralių medžiagų balansas užtikrina optimalų stuburo palaikymą.
F6
F6
Vidutinio minkštumo čiužinys kurio pagrindą sudaro nepriklausomos spyruoklės ir MemoryFoam medžiaga su atmintim.