8 686 79 840

10.00-18.00 (darbo dienomis)

Nauja čiužinių Vegas karta
2016 m. sausis 1 d.

Nauja čiužinių Vegas karta

Kompanija Vegas Jūsų dėmesiui pristato naują čiužinių kartą, kurią sukūrė atsižvelgdama į pačių išrankiausių pirkėjų pageidavimus. Siekdami pagrindinio tikslo — Jūsų sveikatos ir komforto — kompanijos konstruktoriai naujuosiuose modeliuose įgyvendino daugiametę darbo patirtį, sujungdami ją su naujausiomis technologijomis.

Naujos kartos čiužiniai sugrupuoti į penkias kolekcijas — Modern, Ekskliuziv, Komfortas, Ekolateks ir Aktiv. Priklausančių vienai kolekcijai modelių pavadinimai dabar prasideda iš bendros raidės: M — Modern, X — Ekskliuziv, F — Komfortas, L — Ekolateks ir A — Aktiv. Kiekvienos kolekcijos modelių numeracija individuali.

Viena iš svarbiausių atnaujintos modelių eilės ypatybių yra ta, kad kolekcijų Comfort ir Modern čiužiniuose naudojama unikali bimetalinė spyruoklė CopperCoil, kurios plieninė viela specialia įranga padengta plonu vario sluoksniu. Tai suteikia spyruoklei puikią išvaizdą, padaro ją lygesnę, atsparesnę susidėvėjimui, negirdimą, o taip pat neleidžia kauptis statiniam elektros krūviui. Kartu su pagerintomis mechaninėmis savybėmis, padengimas variu daro teigiamą įtaką bendrai organizmo būklei šio metalo gydomųjų savybių dėka.

Be CopperCoil, naujos kartos čiužinius charakterizuoja Sleep&Clean, Triсover ir X-Frame. Sleep&Clean technologijų panaudojimas. Sleep&Clean — užtrauktukas per visą užvalkalo perimetrą, leidžiantis užvalkalą lengvai padalinti į dvi dalis ir patogiai jį išskalbti arba pakeisti. Tricover — šiuolaikinė čiužinio „įvilkimo“ į poliamido tinklelį technologija, kuris sumažina trintį tarp užvalkalo ir dangos sluoksnių, apsaugodamas čiužinį nuo susidėvėjimo ir prailgindamas tarnavimo laiką. X-Frame — apsauginė konstrukcija iš elastingos putų medžiagos per visą čiužinio perimetrą, sauganti jį nuo išsigulėjimo ir formos praradimo.

Kiekvienos kolekcijos čiužinių užvalkalai išsiskiria unikaliu dizainu, efektingai pabrėžiančiu jos savybes. Visi nauji modeliai pasižymi puikiu ortopediniu efektu, ir jums belieka išsirinkti būtent tą, kuris geriausiai atitinka jūsų gyvenimo stilių.